"Dr. Baumann: een levenslange milde en gezonde huidverzorging"

 

Bionome cosmetica: cosmetica in harmonie met mens, dier en milieu. De producten hebben een optimale verdraagzaamheid en de best mogelijke werking voor alle huidtypes. Dr. Baumann gebruikt alleen de meest hoogwaardige ingrediënten. De producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Er worden geen minerale oliën, parfum en andere allergene stoffen in verwerkt. Ook bevatten de producten geen dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.

Huidproblemen en allergie

Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat 10% van de consumenten binnen vijf jaar huidproblemen krijgt door het gebruik van (verkeerde) cosmetica. Die huidproblemen kunnen zich uiten in irritaties, droge huid of allergische reacties.
De oorzaak ligt vooral in het gebruik van chemische geur-, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook het gebruik van minerale oliën wordt sterk afgeraden. Minerale oliën zijn afkomstig uit de aardolie industrie en hebben een afsluitende werking op de huid.
De huid wordt het beste verzorgd door stoffen toe te voegen die huideigen, huidgelijkend en huidvriendelijk zijn. Daarnaast moeten de werkstoffen in de juiste concentraties aangeboden worden en een positieve en stimulerende functie hebben op de huid.

Een goede huidverzorging is voor iedereen bereikbaar.

Gebruik je geen Dr. Baumann producten? Check dan eens hier de ingrediënten in je eigen producten.
 

• Dr. Baumann SkinIdent

Met unieke huididentieke werkstoffen en vitamines. Voor iedereen die kiest voor het allerbeste voor zijn of haar huid. Sterk aanbevolen bij huidproblemen zoals allergieën/eczeem en overgevoeligheden.

 

 

 

 

 

 

 

• Dr. Baumann Classic

De meest uitgebreide lijn met de fijnste natuurlijke oliën en vitamines. Klassieke luxe bionome verzorgingsproducten.

 

 

 

 

 

• BeauCaire

Het voordeliger zusje van de klassieke lijn. Gunstig geprijsd, toch bionoom en zeer werkzaam.

 

 

 

 

 

• Dr. Baumann Wellness

Wellness verzorgingslijn met zeer fijne oliën. 

 

 

 

 

 

• Dr. Baumann Makeup 

Bionome makeup dat perfect aansluit bij de huidverzorging.

 

 

 

 

 

 

Voor uitgebreide informatie verwijs ik je naar Dr. Baumann